|
Al Capone krožnik
(Piščančji zrezek na žaru s pršutom in sirom, domači ocvrti njoki, šampinjonova omaka)
Domači istrski fiži MARE e MONTI
(Pelati, smetana, jurčki, gamberi, oslič file)
Domači istrski fuži s panceto in jurčki
(Čebula, panceta, jurčki v naravni omaki)
Domači njoki s tartufi in pršutom
(Smetanova omaka)
Jesenski krožnik Al Capone
(Piščančji zrezek na žaru z gorgonzolo, gobova rižota, zelenjavno nabodalo)
Rezanci po istrsko
(Smetanova omaka, panceta, beluši, začimbe)
Svinjska ribica v testu
(Svinjska ribica, sir in pršut v testu, prelito s šampinjonovo omako)
Šefov krožnik
(Svinjska ribica v smetanovi omaki z jurčki in tartufi, priloga)
Špageti s svežim paradižnikom in mozzarello
(Paradižnikova omaka)
|